En voi muuta kuin kiittää taas kommenteista, ja tässä teille vihdoin ja viimein uusi osa!

Photobucket

Ilta alkoi aivan kuin ajattelin tämän illan menevän; Vanhoja ukkoja puhumassa politiikasta tai jostain. "Totuus puolue on aika vaikuttava..." Että sellasta löpinää..

Photobucket

"Jaahas, sinulla on taas täällä uusi kaunis tyttönen." Yksi ukoista sanoi Richardille... Korvani hetkahti heti. Mitä se tarkoitti?

Photobucket

Richardin ilme vakavoitui täysin, vaikken itse oikeastaa nähnykkää sen naamaa, mut sen kuuli äänestä. Ja lyhyestä hiljaisuudesta.

Photobucket

"Shh.. mitä sinä tarkoitat?" Richard änkytti, tiesin että noi ukot tietävät jotain, mitä mä en tiennyt!

Photobucket

Yhden ruoan osaan kokata hyvin, spagetin! Nyt veinkin pöytään valmistamaani bravuuriruokaa. Miesten juttuja olikin kiinnostavaa kuunnella.

Photobucket

Sitten vedin vaan tekohymyn lärvilleni. Ärsytti tosi paljo. Pitää hymyillen mennä kamalassa mekossa tarjoamaan spagettia, ja vielä hymyillä! Ainii, mutta enhän minä tätä ilmaiseksi tehnytkään, unohin sanoo.. Kohta näette mitä pyysin Richardilta palkaksi. Hihii.

Photobucket

Ai mun pää..

Photobucket

Silloin näin tämän tytön.. hänkin oli raskaana.. mitä mä hourin..?

Photobucket

Kun ukot olivat lähteneet, ja Richard oli nukkumassa, kurkin hieman kirjahyllyjä. Kirjahyllyn perältä löytyi albumi.

Photobucket

Selasin sitä.

Photobucket

Kunnes huomasin kamalan asian.

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Albumissa oli näiden kauniiden tyttöjen kuvat.. Miksi kaikilla oli alkkarit..? Ehkä Richard yllätti nämä aamuisin kameran kanssa... No se oli minun pienin ongelmani.. Mitä tytöille on tapahtunut.. ja mitä minulle tapahtuisi, kun Richard huomaisi raskauteni?!

Photobucket

Nyt tajusin, mitä se vanha äijä tarkoitti puheillaan, en ole ollut ainoa, joka on tänne tuotu Richardille.. Mutta mitä hän näkee nuorissa tytöissä? Eikö hän löydä omanikäistään seuraa?? Lämmin vaahtokylpy valaisi hieman asioita... mutta ajatukset eivät kulkeneet parempaan suuntaan.

Photobucket

Noh, sentään sain omat kuteet päälle.

Photobucket

Vielä illasta piti käydä takapihalla... Kauheaa! Takapihalla oli neljä möykkyä.. sama määrä kuin tyttöjä! Mitä heille on tapahtunut, ja miksi? Kärsinkö minäkin saman kohtalon?
(anteeksi, möykyt eivät näy hyvin)

PhotobucketPhotobucket

Täs on mun uus huone, se on yhtä iso kun Richardin. Sain sisustaa sen itse miten halusin, sillä Richardinkäppänällä riittää rahaa! Sain radionkin, kunhan en 'jumputa' sitä kovaa.
Mutta huone ei parantanut oloani paljoakaan..