Toivottavasti piditte tarinasta.

Tämä oli ensimmäinen tarinani netissä. Yhtenä iltana pilkahti mieleeni ajatus nuoresta tytöstä, joka melkein myydään vanhalle pervolle äijänkäppänälle, joka haluaa tietty jälkikasvua. Ja pum! Siitä syntyi Julian Tarina.
 Mutta väliin osissa oli viivästelyä, sillä tämä ei ole ainoa kirjoitus, jota kirjoitin samaan aikaan netissä. Kirjoitan lc:tä. Siksi en ole ehkä tarinoissa niin hyvä, kyllä mä tykkään niinku aineita kirjottaa, mutta jännittävän juonen keksiminen on vaikeaa. Toivottavasti onnistuin siinä mielestänne.
Laitoin nämä loppusanat tähän myös sen takia, jos joku ei ole lukenut kaikkia osia vielä, ettei hän vain vahingossa lukisi päätösosaa saman tien, siinä menisi lukijaltakin ehkä ilo?
 
Kiitos kaikista kommenteistanne! Ne ovat piristäneet todellakin! Jos olisi tullut joka osaan 1-2 kommenttia, olisin varmaan lopettanut. Joten SUURI kiitos lukijoille!
Mutta jos keksitte jotain hyvää juonta Julian Tarinaan, voisin EHKÄ jatkaa sitä lc:ni jälkeen, postatkaa siis sähköpostiosoitteeseen, jos jaksatte. Ja en ole varma kirjoittaisinko vielä tarinaa, sen näkisi sitten. mutta sähkärini taisi olla: kaakelille(at)suomi24.fi
Korjatkaa (at) vain @ merkillä.

P.S. Kurkatkaa ihmeessä lc:täni, se on täällä.

     Toivoo: Kaakeli Ü , (Tai Teija)